Devo 7E not working after upgrading firmware

More
23 Oct 2020 02:58 #76912 by is fpv
Hi All, I'm really need help. I just wondering if there is any solution to fix my devo 7e. I just bought it last month, upgrade to the latest nightly build last week, after the program update successful to my devo 7e. it suddenly turn off.. now it I cant even switch it on.. try to enter programming and USB mode also nothing happen like there is no power at all.. I have multimeter but the board seem nothing damage not even have burn smell. does anyone have been this situation before? is there any solution to fixed this?

I only mod the bypass diode and added 3 position switch to my devo 7e. others still in normal and still using AA battery for power supply.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 05:37 #76914 by vlad_vy
Replied by vlad_vy on topic Devo 7E not working after upgrading firmware
What software do you use for update?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 06:06 #76915 by is fpv
im using deviations dfuse usb upgrade tool.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 06:18 #76916 by vlad_vy
Replied by vlad_vy on topic Devo 7E not working after upgrading firmware
Version?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 06:52 #76917 by is fpv
the latest one 2.31... my devo 7e firmware is deviation-devo7e-v5.0.0-c84450e

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 07:15 #76918 by vlad_vy
Replied by vlad_vy on topic Devo 7E not working after upgrading firmware
Walkera Dfuse V2.31 can't damage bootloader, so it looks like you have hardware problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 07:24 #76919 by is fpv
how to troubleshoot something like that? my TX is really new

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 08:37 - 23 Oct 2020 08:38 #76920 by vlad_vy
Replied by vlad_vy on topic Devo 7E not working after upgrading firmware
Check power circuit.



You can bypass Q3 FET with J2 connector. I think it is two empty pads near top left connectors, in white rectangle.

Attachments:
Last edit: 23 Oct 2020 08:38 by vlad_vy.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2020 09:27 #76921 by is fpv
actually I'm not really good at this.. hopefully there is more explanation and conclusion for this.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2020 15:16 #76928 by is fpv
hi vlad_vy, i already try to connect two pin on the bypass it seem no power at all.. so i confirm that it was not about firmware but it something on my circuit any solution to fix this.. i don't have to much experience on this but I'm willing to fix it if somebody explained to me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2020 11:17 #76932 by is fpv
hi this is my board.. seem everything look okay.. i have multimeter but i only have basic knowledge.. wish to get more help.

Thanks!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.059 seconds
Powered by Kunena Forum